وی ادامه داد: جامعه عشایری در 35 میلیون هکتار از اراضی کشور گسترده هستند و در 59درصد از فضای جغرافیایی کشور دارای قلمرو زیستی هستند.
پاپی زاده گفت: نظارت بر انجام برنامه ها و طرح ها و پروژه ها در مناطق عشایری، احصای نیازمندی های جامعه عشایری، نیاز سنجی و هماهنگی بین دستگاه هایی که متولی هستند و باید خدماتی را به جامعه عشایری انجام دهند، اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی مثل راه و آبرسانی، توسعه تشکل های و نهادهای فرهنگی و اجتماعی عشایری و حمایت از عشایر متقاضی اسکان از وظایف سازمان امور عشایر ایران است.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به سرشماری ثبتی مبنایی عشایر کوچنده کشور، گفت: بیان داشت: پیش از این سرشماری عشایر به صورت میدانی انجام می شد اما امروز بر اساس آمار و اطلاعات مختلف به صورت برخط و هوشمند انجام می شود.
وی افزود: در گذشته توزیع خدمات و کالا، آرد، نهاده های دامی و سوخت عشایر دچار اتلاف منابع می شد اما امروز با طراحی سامانه هوشمند می دانیم که چه میزان سوخت و آرد در بین خانوارهای عشایر یتوزیع شده است.
پاپی زاده اظهار داشت: برداشت و ثبت ایلراه های عشایری یکی از معضلات جدی کوچ عشایر است که ثبت آنها با استفاده از سیستم جی آی اس تا 95 درصد انجام شده است.