لطفا چند لحظه صبر کنید .

مناسبت روز
دهه فجر
مناسبت سال
س
آمار سایت
  • آنلاین : 1
  • امروز : 39
  • دیروز : 122
  • این ماه : 2554
  • ماه گذشته : 7193
  • بازدید کل : 705885
نظرسنجی
تعداد آراء : 17
به خدمات ارائه شده توسط مدیریت امور عشایر در سال 1402 چه امتیازی می دهید؟
تاریخ درج: 1403/11/13    /  شماره خبر: 1054   /  تعداد نظرات: 0
 ارسال به دیگران        چاپ خبر
   

روابط عمومی

زنگ انقلاب در مدارس عشایری استان بوشهر به صدا درآمد

.
 

 به گزارش روابط عمومی مدیریت امورعشایراستان بوشهر، شنبه 13 بهمن 1403 با حضور مهدی رستمی مدیرامورعشایراستان بوشهر، احمد لطفی فرماندار تنگستان و دیگر مدعوین آئین زنگ انقلاب در مدرسه عشایری احمدبن موسی ع لیلک تنگستان نواخته شد.

مدیر امور عشایر استان بوشهر  دراین آئین گفت: نظام اسلامی خدمات بسیار خوبی به عشایر ارائه داده است.

مهدی رستمی افزود: دانش‌آموزان عشایر همانند سایر اقشار در مدارس به تحصیل ادامه می‌دهند و شاهد موفقیت‌های خوبی توسط این عزیزان هستیم.

وی خاطرنشان کرد که مدارس عشایری استان بوشهر زیرنظر آموزش و پرورش عشایری استان فارس اداره می شوند که این باعث مشکلاتی برای دانش آموزان و معلمان عشایری استان بوشهر شده است.

رستمی اضافه کرد: پیگیریهای زیادی درخصوص انتقال آموزش پرورش عشایری به استان بوشهر صورت گرفته ولی تاکنون نتیجه بخش نبوده است.

فرماندار تنگستان نیز اظهار داشت: نظام اسلامی از موفق‌ترین نظام‌ها در جهان است و روز به روز شاهد اقتدار بیشتر نظام در سطح دنیا هستیم.

احمد لطفی افزود: انقلاب اسلامی ایران یک معجزه در قرن حاضر به شمار می‌رود و امروز با گذشت 46 سال از پیروزی انقلاب شاهد استحکام نظام و سربلندی این نظام در سطح دنیا هستیم.

لطفی تصریح کرد : : حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال امری مهم است و اطمینان داریم که بار دیگر مردم در این مراسم باشکوه حضوری حماسی خواهند داشت و حماسه سیاسی دیگری را رقم می‌زنند.

فرماندارتنگستان قول داد درخصوص انتقال آموزش و پرورش عشایری استان بوشهر پیگیریهای جدی  بعمل آورد.

دراین آئین نماینده ولی فقیه درسازمان جهادکشاورزی استان، رئیس سازمان بسیج عشایری استان و مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان و جمعی از مدیران محلی و عشایر حضور داشتند.

 



نظرات بینندگان انتشار یافته: 0 در انتظار بررسی: 0



فرم ارسال نظرات

نام:
ایمیل:
نظرات:
کد امنیتی:

پیوست ها